Selecteer een pagina

Zo maak ik jouw leven simpeler

Marketingcoördinatie

 

Je hebt geen zin in een prijzenoorlog of een opbod aan kortingen. Maar hoe blijf je de concurrentie dan een stap voor? Ik help je om een trouw en kwalitatief klantenbestand op te bouwen op basis van jouw meerwaarde. Ik bezorg je een professioneel, doordacht marketingplan waar je een heel jaar op kunt terugvallen. Als je dat verkiest, zorg ik ook voor de praktische uitvoering.

Projectmanagement

 

Je werkt keihard, elke dag. Er is geen tijd om eens een stap terug te zetten en kritisch naar je zaak te kijken. Laat staan dat er ruimte is voor nieuwe projecten zoals het lanceren van een nieuwe website, het zoeken van een betere tool of het organiseren van een evenement. Het komt er gewoon niet van. Toch zijn het die extra inspanningen die zorgen voor groei op lange termijn. Vertrouw de coördinatie van je project aan mij toe. Ik rust pas wanneer al jouw deadlines gehaald zijn.

Strategie en sparringsessies

 

Probeer jij alles zelf te doen, en groeit het je soms boven het hoofd? Blijf je tegen dezelfde muren aanlopen? Gun jezelf een sparringpartner die weet hoe het voelt om een bedrijf te leiden. Samen blazen we je motivatie nieuw leven in. We ruimen obstakels uit de weg en bedenken nieuwe pistes. Want jij verdient iemand die naar je luistert en je ondersteunt. Alleen zo kun je fris aan het roer blijven staan.

Contentcreatie

 

Content is King – dat weet je. Maar wie heeft er na een drukke dag nog tijd om zijn kennis te delen in een blog of nieuwsbrief? Besteed je content uit en neem je vrijheid terug. Ik maak een contentplanning op én zorg desgewenst voor de uitvoering ervan. Zo ben jij zonder stress het hele jaar door top of mind bij je klanten.

Procesoptimalisatie

 

Je zit vast in een oneindige ratrace. Je leeft van crisis naar crisis en op het einde van de rit heb je geen energie meer over. Je hebt geen tijd om je af te vragen of bepaalde routinetaken misschien efficiënter kunnen. Je klanten verdienen beter dan een uitgebluste dienstverlening. En jij verdient een betere levenskwaliteit. Ik help je om efficiënter te werken.  Niet harder, maar slimmer. Zo voel jij je gezond, uitgerust, en mentaal weer scherp.

Opleiden en begeleiden van personeel

 

Jij bent er voor je personeel. Maar wie is er voor jou? Misschien heb je een nieuwe werknemer die zo snel mogelijk ingewerkt moet worden. Misschien mist je team sturing, maar heb je geen tijd om altijd zelf aanwezig te zijn. Je zoekt iemand die ervaren genoeg is om een locatie draaiende te houden of de leiding tijdelijk over te nemen. Laat mij je teamleden opleiden of begeleiden. Ik leer hen de beste technieken qua klantenservice, administratie, planning en marketing. Zo kun jij eindelijk eens wat tijd voor jezelf nemen.

Welke resultaten kun je verwachten?

R

Je krijgt meer inzicht in je strategie door een blik van buitenaf.

R

Je wint kostbare tijd door zaken uit te besteden.

R

Je bespaart geld door je efficiënte te verhogen.

R

Je krijgt gemoedsrust omdat je kunt vertrouwen op een ervaren partner.

R

Je haalt voldoening uit het afvinken van aanslepende taken.

R

Je krijgt weer zin om te ondernemen.

R

Je hebt weer tijd om te investeren in je eigen ontwikkeling.

R

Je zaak krijgt nieuwe creatieve zuurstof.

R

Je hebt meer controle en minder brandjes om te blussen.

R

Mensen vragen je : “Hoe doe je het toch allemaal?” want bij jou gaat alles schijnbaar vanzelf.

Wie zijn mijn klanten?

kmo’s die slimmer willen werken

startups die een mentor kunnen gebruiken

bedrijven die gegroeid zijn en zich daaraan moeten aanpassen

ondernemingen die tijdelijke pieken in werkdruk kennen

zelfstandigen die slimmer willen delegeren

Hoe werkt het?

Het verkennend gesprek

Maak een afspraak voor een verkennend gesprek. Dat kan op kantoor, telefonisch of via videogesprek. Ik luister naar jouw verhaal, jouw obstakels en jouw plannen.

Het voorstel

Op basis van ons gesprek werk ik een plan van aanpak uit. Jij ontvangt een offerte op maat in je inbox.

De samenwerking

Ik ga voor jou aan de slag. Dat kan zijn om een specifiek project af te werken, een team te begeleiden of een planning op te maken. Langlopend of tijdelijk, strategisch, coördinerend of uitvoerend: het kan allemaal.

De resultaten

Jij hebt opnieuw controle over je zaak en een oprechte glimlach op je gezicht. Transparantie draag ik hoog in het vaandel. Daarom bezorg ik jou op het einde een duidelijke rapport van de geboekte resultaten.

Jouw succes van morgen begint vandaag