Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Ik ben Ann Liekens van Insight Service. Meer dan 20 jaar lang heb ik mijn eigen reiskantoor geleid. Daarnaast was ik lid van de Raad van Bestuur bij Selectair, het samenwerkingsverband voor reisagenten in België. Ik was er de Voorzitter van de Commissie Marketing en leidde de marketingplannen van meer dan 115 reiskantoren mee in goede banen. Ik organiseerde grote evenementen, brainstormde mee over de digitalisering van de reissector en ging samenwerkingen aan met grote spelers, naast mijn fulltime job als reisadviseur. Je kunt dus wel zeggen dat stilzitten niet in mijn aard zit.

Maar die gedrevenheid heeft ook een keerzijde. Als ondernemer ga je zo volledig voor je zaak, dat je soms vergeet naar adem te happen. Mijn grote liefde, de klarinet, heb ik daardoor veel te lang verwaarloosd. Ik heb jaren nodig gehad om te beseffen dat hard werken niet altijd de slimste optie is.

Het is mijn missie om jou die fout te besparen. Alle ervaring die ik heb opgedaan over procesverbetering, tools, time management, personeelsbeleid, marketing en bedrijfsvoering deel ik graag met jou. Zo kun jij sprongen maken met je zaak in plaats van ter plaatse te blijven trappelen tot je energie op is.

Als bedrijfsleider heb ik zelf vaak behoefte gehad aan een klankbord, zowel op het praktische als het mentale vlak. Ik haal er voldoening uit om anderen te geven wat ik zelf heb gemist. Vandaag gaat al mijn energie naar mijn passies: klarinet spelen en ondernemers hun ‘goesting’ teruggeven. Want het leven is te kort om geleefd te worden. Herken jij je in dit verhaal? Stuur me dan een mailtje. Samen geven we nieuwe zuurstof aan jouw onderneming.

Jouw succes van morgen begint vandaag