Selecteer een pagina

Wat anderen zeggen

 

Professionele buddy

Het is voor mij zo’n geruststelling om een ‘professionele buddy’ te hebben. Iemand op afroep waarbij ik terecht kan voor advies en die mee de handen uit de mouwen steekt. We maakten al een marketingplanning op en Ann zorgt er mee voor dat die uitgevoerd wordt. Zo kan ik me concentreren op mijn dossiers en mijn klanten.  Voor de nieuwsbrieven zoeken we de thema’s uit die aansluiten bij de actualiteit en Ann verwerkt deze in schitterende nieuwsbrieven. Sindsdien krijg ik ontzettend veel reacties op mijn nieuwsbrieven. De ervaring van Ann als reisagente is hierbij een grote meerwaarde. Ik kan Ann echt aanbevelen, als ondersteuning voor jezelf en voor je bedrijf.

Eve Mellemans

Cirkel reizen

No-nonsense overleg

Toen mijn website enkele jaren geleden werd opgeleverd, had ik geen idee hoe ik eraan moest beginnen.  Gelukkig kon ik bij Ann aankloppen om me hierbij te helpen. Ondertussen doet zij nog altijd de updates voor mijn website en helpt ze me bij marketingacties.  De teksten die ze schrijft passen bij me en met de tips die ze me geeft, krijg ik altijd inspiratie.  Bij elk seizoen, evenement of feestdag is de website al aangepast voor ik er zelf aan denk, of maant ze me aan om foto’s  en info te bezorgen. Ik krijg daar ook van klanten geregeld heel positieve reacties op.  Ik kan me niemand anders voorstellen waar ik zo no-nonsense mee mag brainstormen of mijn zorgen mee kan bespreken.  Altijd denkt ze mee om mijn zaak te laten groeien en ze weet me ook altijd te motiveren als het even moeilijk is”.

Martine Lambrechts

Flowers & Things

Klaargestoomd voor mijn nieuwe functie

Toen ik eind 2019 begon aan een nieuwe uitdaging werd mij beloofd dat ik klaargestoomd zou worden door Ann.  En niets was minder waar.. Ann voegde de daad bij het woord en met veel passie en gedrevenheid leerde ze me alles over vakantiereizen.. Van reisbestemmingen tot hotels, over hoe je een reiskantoor runt, marketing, tot zelfs boekhoudkundige items. Niets werd aan het toeval overgelaten. Ann is een dame met pit, en geeft niet op voor je het vooropgestelde resultaat hebt behaald. Zonder de hulp van Ann zou ik vandaag lang niet zover staan. Een dikke merci voor alles!

Nathalie Declerck